ONS AANBOD
Groepslessen Ashtanga yoga (niet meer vanaf september 2023)

Tijdens deze groepslessen wordt de staande reeks en een deel van de grondoefeningen van de Ashtanga reeks onderrricht. Ashtanga is een pittige vorm van yoga en je zal al snel merken dat je hartritme verhoogt en er een paar zweetdruppels tevoorschijn komen na de eerste paar zonnegroeten. Naarmate de reeks vordert ligt de nadruk op zowel lenigheid als kracht. De Ashtanga reeks is een ideale aanvulling voor mensen die andere sporten beoefenen en willen werken aan algemene stabiliteit, kracht en lenigheid. Iedereen kan op eigen tempo deelnemen aan de training. Er wordt steeds rekening gehouden met persoonlijke limieten en men zal je af en toe uitdagen om je grenzen te verleggen. Meer info.

Groepslessen Hatha yoga

Dit is een heel rustige vorm van yoga waarbij de nadruk zal liggen op ademhaling, een correcte lichaamshouding en stabiliteit. Deze training is uiterst geschikt voor mensen die op een rustige manier aan lichaamsbeweging willen doen, die willen ontspannen en nadien toch het gevoel willen hebben van "iets gedaan te hebben". In tegenstelling tot de Ashtanga yoga is er bij de Hatha yoga geen vaste opeenvolging van asana's en kan er dus meer afgewisseld worden. Ook bij deze vorm van yoga is het belangrijk om steeds naar je lichaam te luisteren. Meer info.
Groepslessen BBB - Body Beweegt op Beats

Hier kan je je verwachten aan een stevige workout op muziek. Er wordt gestart met een opwarming in aerobics stijl, gevolgd door oefeningen die voornamelijk de buik, rug en billen zullen verstevigen. Er zal ook aandacht gevestigd worden op 'core stability', essentieel voor een gezonde houding van de rug en er wordt afgesloten met stretching en een relaxatiemoment.
Je kan op elk moment met de groepsles starten en is er geen 'voorkennis' vereist.
Hou je van muziek en bewegen, kom dan zeker eens langs en profiteer van een gratis proefles. De lessen staan open voor iedereen. Meer info.